Over mij

Wat ik ook doe en aanpak, ik ben altijd op zoek naar de beste, simpelste, en leukste manier om de wereld een stukje mooier te maken.

Mijn hele loopbaan ben ik in de IT werkzaam geweest, altijd aan de functionele kant, met veel contact met klanten en gebruikers. Dáár zit mijn plezier en kracht. Ik ben een verbinder, met een groot hart en een flinke dosis humor en relativeringsvermogen. Gecombineerd met mijn analytische brein is de IT een prima plek voor mij. Maar ook in andere contexten voel ik mij thuis. Zo heb ik een aantal groepen werkzoekenden begeleid in hun zoektocht naar nieuwe doelen. Mijn belangrijkste “producten” zijn ontspanning en zelfvertrouwen, zodat mijn klanten weer vooruit kunnen.

Daarnaast draag ik graag bij en zet ik me in  als secretaris van een golfvereniging, loopbaanconsulent, eventmanager als ambassadeur van alles wat me enthousiast maakt.

Ik ben geboren in Haarlem, en daar woon ik nog steeds met heel veel plezier met mijn 2 zoons. Ik speel golf en theater, en ik kook graag.