HOME

Heb je een organisatie waar processen beter kunnen, waar de samenwerking soms hapert, dan help ik je graag.

Ik ben een ervaren IT professional met oog voor de mens. Nieuwsgierig, eigenzinnig, scherp en mild. Geïnteresseerd in wat mensen drijft. Ik investeer in verbinding en vertrouwen. 

Daarvoor gebruik ik mijn analytische brein, mijn open blik, mijn warme hart en grondige kennis van mezelf. En het vermogen de mensen en de wereld om me heen te verbinden. Mijn kernwaarden zijn vrijheid, verbinding en ontwikkeling. Vrijheid voor ieder mens om zichzelf te zijn en zijn eigen pad te lopen. Verbinding, omdat we samen sterker zijn, en het zoveel fijner is met mensen om me heen. En ontwikkeling, omdat leven, leren is. Maar het mag wel leuk zijn, dus combineer ik dit met luchtigheid en humor!

Ook breng ik 30 jaar ervaring in de IT mee, waar ik verschillende rollen heb vervuld zoals o.a. business analist, testcoördinator, development engineer, scrum master.

Ik ga graag als een wervelwind, maar ik hou ook van langzaam en zorgvuldig zaken onderzoeken, wanneer de situatie daarom vraagt. De methode die ik daarbij o.a. inzet is het Socratisch Gesprek.