Welkom

Wil je als organisatie effectiever en wendbaarder kunnen inspelen op veranderingen in de markt, en samenwerking en besluitvorming verbeteren? Ik kan je leren agile technieken toe te passen die hier aan bijdragen.

Ik ben een ervaren professional met sterke focus op de mens. Nieuwsgierig, eigenzinnig, scherp en mild. Ge├»nteresseerd in wat mensen drijft. Ik investeer in verbinding en vertrouwen. 

Daarvoor gebruik ik mijn analytische brein, mijn open blik, mijn warme hart en grondige kennis van mezelf. En het vermogen de mensen en de wereld om me heen te verbinden. Mijn kernwaarden zijn vrijheid, verbinding en ontwikkeling. Vrijheid voor ieder mens om zichzelf trouw te zijn. Verbinding, omdat we samen sterker zijn, en ontwikkeling, omdat het leven leren is. 

Ook breng ik 30 jaar ervaring in de IT mee, waar ik verschillende rollen heb vervuld zoals business analist, testco├Ârdinator, development engineer, scrum master.

Ik ga graag snel, maar niet ten koste van zorgvuldigheid. Een methode die ik daarbij o.a. inzet is het Socratisch Gesprek.